Китайски гражданин започва да трупа сериозна популярност в интернет пространството

...
Китайски гражданин започва да трупа сериозна популярност в интернет пространството
Коментари Харесай

Пиян китаец потроши три Rolls-Royce-а и Lamborghini

Китайски жител стартира да натрупа сериозна известност в интернет пространството откакто единствено за няколко часа се трансформира в интернет сензация. Инцидентът за който ще ви разкажем се е случил на 21 май в Китай, а в него основна роля заема 24-годишен мъж, три Rolls-Royce-а и Lamborghini Aventador. На назад във времето могат да се видят и приятелите на пияния юноша, които се пробват да го спрат.

Както се вижда и във видеото под текста, мъжът взема решение, че би трябвало да скочи върху паркираните пред хотела скъпи коли и скача върху предния похлупак и стъклото на Lamborghini-то. След като чупи предното стъкло на Aventador-а, мъжът непосредствено скача върху предния похлупак на паркирания до него Rolls-Royce Cullinan причинявайки още вреди.

Макар приятелите му да се пробват да го спрат, младежът е решен да се допре до всяка от четирите паркирани коли и го прави, преди да се откаже и да изчезне от полезрението на камерите. За случая се схванало откакто на идната заран притежателите на колите заварили трагичната панорама и поискали записите от камерите.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР