Китайски град с население от десет милиона души, който се

...
Китайски град с население от десет милиона души, който се
Коментари Харесай

10-милионен китайски град засили ограниченията на придвижването

Китайски град с население от 10 милиона души, който се бори с вълна от случаи на заразяване с ковид в страната, вкара през днешния ден спомагателни рестриктивните мерки на напредването, съобщи Ройтерс.

Харбин, столицата на провинция Хейлунцзян, забрани на жителите на други обитаеми места и на транспортните средства, които нямата локална регистрация, да влизат в жилищните зони на града, оповестиха локални медии.

Градът към този момент вкара условие хората, идващи от чужбина и от главните региони на епидемията, да бъдат поставяни в изолираност.

Провинция Хейлунцзян, която граничи с Русия, е на фронтовата линия на най-скорошните опити на Китай да разпознава инфектирани китайски жители, идващи от Русия и да спре разпространяването на вируса измежду локалното население.

" Всички доказани случаи, всички хипотетични случаи, близки контакти на хора без признаци и околните контакти на околните контакти би трябвало да бъдат сложени под карантина и тествани ", обявиха управляващите на Харбин, представени от локална медия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР