Китайски автомобили от различни марки вече се появяват на пазара

...
Китайски автомобили от различни марки вече се появяват на пазара
Коментари Харесай

Струва ли си да купите употребяван китайски автомобил - експертни съвети

Китайски коли от разнообразни марки към този момент се появяват на пазара за използвани коли и у нас. Например, има много екземпляри на Great Wall, цената на които е много примамлива. Струва ли си обаче да се купи такава кола на остаряло?

Отговор на този въпрос ни дава основният редактор на съветското издание " За рулем " Максим Кадаков. В Русия китайските коли са към този момент необятно застъпени и сътрудниците ни имат много опит с сходни коли. Ето неговото мнение:

" Всичко нараства и както във всяка сфера и в автомобилната чудеса не се случват. Щом започнеш да произвеждаш малко по-прилични коли, те подвигат цената си и няма значение къде е създадена тази кола ", споделя той. " Китайските коли в действителност станаха по-добри, а някои даже към този момент превъзхождат директните си съперници.

Такива коли можете умерено да си купите. Но би трябвало да признаем, че тъкмо тези коли към този момент не са евтини. Следователно доверието към китайските коли пораства дружно с търсенето им. Все повече хора във конгреси и в персонални диалози пазят избора си на китайска кола, като изясняват, че всичко в тях работи както би трябвало и колата не основава проблеми. Следователно можете умерено да вземете китайска кола, само че не всяка. "

Но като се има поради, че хората може да имат разнообразни условия към автомобила по принцип, е належащо да се вземат поради вашите упования и дали китайската (и всяка друга) кола дават отговор на тези упования. От друга страна самият Максим Кадаков към момента не е подготвен да си купи използвана кола от Китай:

" Моето персонално мнение: в случай че в този момент купувах кола от ниската ценова категория, евентуално нямаше да си купя китайска кола, тъй като в доста китайски коли има неща, които не ми подхождат. Освен това, качеството им към момента не е напълно на равнището на останалите. Има естествено изключения, само че като цяло - не предлагам ".

Заключението на специалиста е следното: " Ако след четене и разглеждане на тест драйв от профилирани издания на автомобила и по време на персонален обзор и пробно шофиране всичко ви подхожда, тогава няма аргументи да откажете покупката. Трябва обаче да разберете и цените на аварийните елементи и главно - отзивите на притежатели, имали такива коли. Защото има и качествени, и некачествени китайски коли. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР