Китайската Нова година през 2020 г. започва в събота, 25

...
Китайската Нова година през 2020 г. започва в събота, 25
Коментари Харесай

2020-та наближава: каква ще бъде годината на Металния Плъх?

Китайската Нова година през 2020 година стартира в събота, 25 януари и приключва на 11 февруари 2021 година Според китайския хороскоп, годината на Металния Плъх идва незабавно след Годината на Земното Прасе (2019).

Годината на Металния Плъх ще бъде година на ново начало! Нови благоприятни условия, обич и пари. 2020 година несъмнено ще бъде сполучлива!

Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и заради тази причина този интервал се смята за година на ново начало и възобновяване.

 годината на металния плъх Istock

Годините на Плъха са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 и 2032.

Ако желаете да видите какво ви чака в работата, любовта и здравето, съгласно Годината на Плъха, четете ТУК >>>

Годината на Металния Плъх ще бъде мощна, просперираща и щастлива за всички зодиакални знаци. Всеки ще покаже увереност във връзка с своите цели, желания и даже своите занимания. Това е страхотна година за нови хрумвания, нова работа и развиване.

Тези, които възнамеряват да купят недвижими парцели, да стартират бизнес или да влагат пари в дълготраен план, имат огромни шансове да бъдат задоволени в бъдеще. Но внимавайте! Този вид начинания ще бъдат сполучливи, единствено в случай че бъдат деликатно планувани.

 годината на металния плъх Istock

Началото на годината и първите дни на февруари, ще са извънредно ярки и изпълнени с мотивация. Получаваме като подарък нова, чиста, свежа година, която стартира без неточности и без съжаления.

Годината на Плъха ще ни донесе креативна сила, сила, която може да се прояви посредством осъществяване на доста неща, които желаете в живота си. Ще имате сигурността, че всичко е допустимо, че сте основателят на личния си живот и че имате силата да бъдете този, който желаете да бъдете.

Ако желаете да видите какво ви чака в работата, любовта и здравето, съгласно Годината на Плъха, четете ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР