Китайската модна компания Shein, популярен онлайн търговец на дребно сред

...
Китайската модна компания Shein, популярен онлайн търговец на дребно сред
Коментари Харесай

Ето защо китайският моден гигант Shein обмисля IPO в САЩ в тайна

Китайската фешън компания Shein, известен онлайн търговец на дребно измежду европейски купувачи, дискретно подаде заявление за IPO в Съединени американски щати в огромен трансконтинентален ход.

Модният колос Shein, учреден в Китай, само че със седалище в Сингапур, към този момент сполучливо си сътвори име на родна територия с към 10 марки в портфолиото си и над 250 милиона почитатели в обществените медии, като доста купувачи също се обръщат към уеб сайтът в Европа - и в този момент се стреми да даде на други вложители част от пая.

Смята се, че компанията е спечелила към 15,7 милиарда $ (14,3 милиарда евро) през 2021 година Въпреки това, защото го прави не разкриват обществено доходи, тези числа се основават на прогнози от източници.

В сходство с потайния си темперамент Shein неотдавна подаде заявление за нископрофилно IPO в Съединени американски щати, което би трябвало да започва при започване на идната година, в опит да тества водите на един от най-големите пазари на облекло в света. Според Statista през 2022 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР