Китайската компания WEY, която е част от концерна Great Wall,

...
Китайската компания WEY, която е част от концерна Great Wall,
Коментари Харесай

Китайската WEY направи електромобил с холограмен асистент

Китайската компания WEY, която е част от концерна Great Wall, ще показа на салона в Пекин концепцията WEY-X. Под марката WEY (в чест на китайското царство Вей) се стартират първокласните кросоувъри VV5, VV7 и хибридният Р8.

Най-голямата оригиналност в този автомобил е холограмният виртуален помощник, който може да извършва съответни задания.

Холограмата е на жена с европеидни черти, облечена в непоколебим костюм, с цел да прави прилика с офис помощник. Такава е и задачата на виртуалния помощник: да дава отговор на въпроси, както и да извършва елементарни задания, да вземем за пример да включва осветлението или да контролира силата на звука на аудио системата.

WEY-X е конструиран на особено създадена електрическа платформа, за която към момента няма детайлности. Автомобилът е оборудван с технология за високоскоростна връзка с Интернет, технология за продан на информация с други транспортни средства и инфраструктурни обекти, биометричен сензор, както и автопилот от пето потомство на самостоятелност.

С помощта на инсталирана в купето камера и сензор за отчитане на човешкия пулс, WEY-X ще може да следи физиологичното положение на лидера.

Вместо обичаен ключ WEY-X разчита на функционалност за лицево различаване. Тя автоматизирано зарежда нужните настройки в бордовия компютър, да вземем за пример мощ на звука на аудиото, навигацията и ситуацията на шофьорската седалка, като започва мотора и отваря вратите, откакто разпознае притежателя си.

Президентският „ Кортеж” на Путин е подготвен

Злато. Порцеланов комплект за чай. Много разкош. Но в прекомерни дози

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР