Китайската компания Jonsbo анонсира новите охладителни системи за оперативна памет

...
Китайската компания Jonsbo анонсира новите охладителни системи за оперативна памет
Коментари Харесай

Jonsbo представи радиаторите за оперативна памет NC-1

Китайската компания Jonsbo анонсира новите охладителни системи за оперативна памет с късото име NC-1. Устройството е съвместимо с всички едностранни и двустранни DIMM памети и е оборудвано със светодиодна подсветка.
Радиаторите Jonsbo NC-1 са формирани от две анодирани алуминиеви пластини, съединени с болтчета. Топлината минава към метала през специфичните термични уплътнения. В горната част на тези охладители е сложена планка от полупрозрачна пластмаса, под която е сложена светодиодна подсветка с преливащи се 256 цвята с автоматизирана промяна на режима на светене. За зареждането на подсветката се употребява 3-пиновия конектор на вентилатора.



Конструкцията на новите охладители е напълно опростена и може да се каже, че тяхната съществена задача не е подобряването на температурния режим на плочките оперативна памет, а по-скоро да им се постави по този начин известната последно време светодиодна подсветка.



Засега не са оповестени датата за начало на продажбите и цената на новите охладители за оперативна памет Jonsbo NC-1 и тяхната цена. Производителят предлага модели с черен и червен цвят на радиаторите. В комплекта са сложени двете пластини на радиатора, двата уплътнителя, болтчетата и един шестограм.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР