Китайската компания Dongfeng Motors представи два интересни концепта в стил

...
Китайската компания Dongfeng Motors представи два интересни концепта в стил
Коментари Харесай

Dongfeng представи китайски Hummer с 16 000 нютон метра

Китайската компания Dongfeng Motors показа два забавни концепта в жанр Hummer посредством новосформираната компания Mengshi. Името на брандa идва от думата „ боец “ на китайски и основава сходни коли с висока проходимост, които да служат за потребностите на армията. Двата концепта, които бяха показани през днешния ден се задвижват от електромотори и на процедура са идентични с разликата, че единият от тях демонстрира всъдеход с четири порти, до момента в който другият показва двуврат пикап.
`Dongfeng

Идентичните форми на концпета са въодушевени от остри линии и дизайнерски детайли наподобяващи доста на тези на Hummer EV с сходни пропорции, брони и детайли. Модерни LED светлини способстват за футуристичната визия, както и интериора, който също разчита на няколко екрана, в това число и върху кормилото.
`Dongfeng

И двете возила са основани на платформата MORA, която комбинира в себе си четири електромотора със сумарна мощ от 1014 конски сили и 16 000 (да. хиляди) нютон метра въртящ миг. Те разрешават ускоряване от 0 до 100км/ч за 4.2 секунди. Според непотвърдена информация, батерията е с потенциал от 140кВч и предлага към 500 километра с едно зареждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР