Китайската брегова охрана е нападнала три филипински кораба с водни

...
Китайската брегова охрана е нападнала три филипински кораба с водни
Коментари Харесай

Филипините казват, че китайската брегова охрана е атакувала нейни кораби с водни оръдия за втори ден

Китайската брегова защита е нападнала три филипински кораба с водни оръдия в неделя и е блъснала един от тях, причинявайки сериозна щета на мотора противоречива плитчина в Южнокитайско море само ден след сходни враждебни действия в друга плитчина, сподели филипинската брегова защита.

Последният конфликт се случи покрай Second Thomas Shoal като две лодки за доставяне на филипинския флот и ескортни кораби на филипинската брегова защита са пътували, с цел да доставят храна и други хранителни запаси на филипинските сили в транспортен съд на военноморските сили с дълги опаковки, който служи като териториален аванпост, сподели представителят на бреговата защита комодор Джей Тариела.

Не бяха предоставени други детайлности. Видеозаписи и фотоси с дрон, издадени от филипинската брегова защита, демонстрират два кораба на китайската брегова защита, които настрана взривяват водни оръдия отблизо разстояние против патрулния транспортен съд на филипинската брегова защита BRP Cabra и по-малка лодка за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР