Китайската администрация за морска безопасност в град Шандун заяви във

...
Китайската администрация за морска безопасност в град Шандун заяви във
Коментари Харесай

Голяма авария в Жълто море! Петролен разлив след инцидент с нефтен танкер близо до китайско пристанище

Китайската администрация за морска сигурност в град Шандун съобщи във вторник, че танкер под либерийски байрак е разлял нефт в Жълто море.

Танкерът A Symphony е забелязан за последно покрай китайското пристанище в Циндао, демонстрират данни за доставките на компанията Refinitiv Eikon, оповестява Ройтерс.

За финален път танкерът се е обадил в Международния център за претоварване Линджи, покрай Малака, на полуостров Малайзия, по-рано този месец, демонстрират данните.

Според китайските управляващи случаят е станал след конфликт на танкера с кораба за насипни товари Sa Justice. Това е довело до разливане на цистерните с част от транспортираните един милион барела нефт. На мястото на случая са изправени локални специалисти, с цел да овладеят разлива.

Техническият управител на кораба Goodwood Ship Management съобщи, че екипажът не е потърпевш при случая. " Силата на удара в предната пристанищна страна е предизвикала пробив в товарните цистерни и цистерните с баласт, което е довело до изливането на част от транспортираното петролно количество в морето ", показаха още от Goodwood Ship Management.

Танкерът, пренасящ към 1 милиона барела, е дълги 272 метра и 46 метра необятен. През май 2019 година той беше продаден на новите му притежатели от Symphony Shipholding и NGM Energy, демонстрират данни на Equasis.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР