Китайска компания за информационни технологии (ИТ) China Electronics Technology (CETC),

...
Китайска компания за информационни технологии (ИТ) China Electronics Technology (CETC),
Коментари Харесай

Китайска ИT компания копира легендарния турски дрон Байракт...

Китайска компания за осведомителни технологии (ИТ) China Electronics Technology (CETC), показа новия си безпилотен летателен уред на интернационалното галактическо ревю Зюхай 2022, написа Клаш Репорт (Clash Report).

 

Новият безпилотен аероплан, показан на най-голямото ревю за оръжия в Китай, притегли вниманието на експерти с тъкмо прекопирване на дизайна на именития турски дрон Байрактар TБ2.

 АА

Макетът изцяло повтаря неповторимите механически решения на турския дрон и се отличава с дизайн на конструкция с противоположна v-образна опашка. Двигателят също е ситуиран сред опашните стрели. Дори позицията на въздухозаборника на мотора е изцяло идентична с турския оригинал.

 

Изданието саркастично показа в Туитър, че „ Ако не можете да ги успехите, направете ги сами “.

 

През 2021 година CETC стана третата по величина компания за електроника и ИТ в Китай. Компанията също по този начин се занимава с електронни елементи и системи за радари, ракети, основни съставни елементи за спътници в мрежата BeiDou, полупроводници, антени за безжична инфраструктура, както и съоръжение за технология за самостоятелно ръководство.

 

Турският дрон Байрактар TБ2, е тактическа безпилотна летателна система със междинна височина и огромен обхват. Разработен е от компанията Байкар.

 Анадолска организация

Този вид безпилотна летателна система е перлата в короната на турския боеприпас за бойни дейности с дронове с хиляди часове бойни полети от Северна Африка до Украйна.

Той стана извънредно попурярен и сполучлив в споровете Украина-Русия и  Азарбайджан-Армения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР