Китайка от Шанхай се гордее с най-дългите мигли на планетата.

...
Китайка от Шанхай се гордее с най-дългите мигли на планетата.
Коментари Харесай

Ето ги миглите за Гинес!

Китайка от Шанхай се гордее с най-дългите мигли на планетата . И скоро ще влезе в „ Гинес ” с помощта на тях, научи HotArena .

49-годишната Ю Джан Сия от Шанхай забива в земята всички моделки на спирали и очни линии със своите 12,4 см. натурален косъм над очите. Миглите на дамата са над 10 пъти по-дълги от нормалното и й обезпечават място в книгата на „ Гинес ” и нечувана известност в родния й 25-милионен град.

На млади години Ю е напълно елементарна на тип жена. Ресниците й избуяват ненадейно, когато навлиза в междинната възраст.

До този миг рекордьорката работи на високоплатена служба в капиталов фонд. Заради неудобствата, породени от дългите космени израстъци, тя взема решение да зареже кариерата и да разчита единствено на парите на мъжа си.

„ Скоростният напредък стартира към 2013 година. Постигнах рекордна дължина за извънредно малко време.
Такива мигли носят и дискомфорт — премрежват ти погледа. Но за мен са скъпи.

Затова и сред вариантите да запазя работата си или тях, избрах второто ”, споделя Ю Джан Сия.

Освен че стоят като перде на очите, ресниците рекордьорки изискват специфични грижи. Те са непрекъснато застрашени от строшаване и се поддържат с разнообразни масла.

„ Мия лицето си доста деликатно. Вероятно поради дължината миглите ми станаха редки и разперени като ветрила под клепачите. Понякога употребявам серпантина, с цел да ги събера и удебеля, " разкрива още козметични секрети Ю.

Откакто е с новите си мигли, китайката носи и обичайно облекло, което счита, че повече подхожда на дългите й мигли. И въпреки мнозина да я подиграват за дължината им, тя не обръща внимание на обидните мнения.

Мъжкият еквивалент на Ю Джан Сия е американецът Стюърт Мюлер със своите 7-сантиметрови ресници. След него се подрежда украинецът Валерий Смахлий.

Неговото руно над очите е единствено 3 см, само че той е уверен, че миглите му ще пораснат още и ще го вкарат в „ Гинес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР