Китай въведе дигитален сертификат за ваксинация срещу COVID-19 за своите

...
Китай въведе дигитален сертификат за ваксинация срещу COVID-19 за своите
Коментари Харесай

Китай въведе ваксинационни сертификати за трансгранични пътувания

Китай вкара цифров документ за имунизация против COVID-19 за своите жители, които възнамеряват трансгранични пътувания , присъединявайки се към други, до момента в който търсят способи да отворят още веднъж стопанските системи си, оповестява " Ройтерс ".

Тъй като имунизациите се популяризират в международен мащаб, няколко за идентифициране на имунизирани хора, а под натиска на подвластните от туризма южни страни.

Сертификатът, публикуван от Китай , ще съдържа подробна информация за имунизацията против COVID-19 на притежателя на и резултатите от тест за ковид, заяви на уеб страницата си Министерството на консулските въпроси към китайското външно министерство.
 Европейска комисия показва зелен електронен пропуск за имунизираните на 17 март
Европейска комисия показва зелен електронен пропуск за имунизираните на 17 март

Мамер означи още, че няма да се назовава паспорт, а " зелен електронен пропуск "

Външният министър Ван Йи съобщи в неделя, че задачата на документа е да се реализира взаимна инспекция на информация като тестване на нуклеинова киселина и имунизация и да способства за безвредното и обикновено взаимоотношение на хората .

Не е ясно с кои страни договаря Китай , с цел да бъде приет документът му за COVID-19.

Китай към момента не е оповестил каквото и да е облекчение на карантинните ограничавания за хората, идващи в Китай , които са имунизирани против COVID-19.

Съществуващите карантинни условия би трябвало да останат в действие за хората, идващи в Китай, защото е допустимо имунизирани хора към момента да бъдат инфектирани с вируса, разяснява през февруари представител на китайската Национална здравна комисия.
 Може ли Европа да избави своята туристическа промишленост от ковид?
Може ли Европа да избави своята туристическа промишленост от ковид?

Европейски Съюз се бори да създава и популяризира ваксини, с цел да отвори своята стопанска система и интернационалните пътувания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР