Китай ще продължи да въвежда мерки за допълнително улесняване на

...
Китай ще продължи да въвежда мерки за допълнително улесняване на
Коментари Харесай

Китай облекчава мерките за онлайн резервации и настаняването на чуждестранни туристи

Китай ще продължи да вкарва ограничения за в допълнение улеснение на настаняването на чужденци, пътуващи в Китай, оповестяват от Министерството на търговията, представено от Радио Китай.

От Министерството и шест други държавни отдела означиха, че локалните отдели и платформите за онлайн резервации не би трябвало да лимитират операторите за настаняване да одобряват задгранични посетители. Платформите за онлайн резервации и операторите имат възбрана да популяризират, че не одобряват задгранични посетители. Правителствените служби призоват операторите да усъвършенстват ръководството на услугите за регистрация за настаняване на задгранични туристи и да опростят своите процедури за събиране на информация. Ще бъдат услеснени и разплащателните услуги за задгранични посетители в хотелския отрасъл.

Министерството на търговията и другите съответни държавни отдели са дали обещание да положат старания за ориентиране на локалните управляващи при използването на тези ограничения, с цел да обезпечат по-благоприятна среда за настаняване на чужденци и по-добро обслужване, оповестява радиото.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР