Китай ще предостави безплатни срещу COVID-19 на всички свои граждани.

...
Китай ще предостави безплатни срещу COVID-19 на всички свои граждани.
Коментари Харесай

Китай: Безплатни ваксини за всички граждани

Китай ще даде безвъзмездни против COVID-19 на всички свои жители. Това съобщи Дзън Исин, заместник-ръководител на Националната здравна комисия, на конференция в четвъртък, съобщи Радио Китай, представен от.
Инактивираната ваксина, която бе утвърдена за всеобща приложимост от Националната администрация за медицински артикули в сряда, е създадена от Пекинския институт за биопродукти, който е част от групата Biotec, обвързвана с фармацевтичния колос „ Синофарм “. След като индустриалният потенциал се усили и имунизациите станат налични, на първо време те ще бъдат слагани на възрастни хора, такива с хронични болести и по-късно на всички останали.
 Фалстарт на имунизирането в Италия и Испания Фалстарт на имунизирането в Италия и Испания
Италия ще закъснее с началото на имунизационната акция заради съществени логистични проблеми. Пратка от 470 000хиляди дози от ваксинат...
" Китай ще имунизира хората, за които няма противопоказания, допустимо най-широко и последователно ще изградим имунна преграда в цялото население, с цел да сложим под надзор епидемията “, посочи Дзън Исин. Той добави, че за основаването на универсална отбрана са нужни 60-70 % имунизирани. " След като китайските ваксини против COVID-19 бъдат пуснати в приложимост, ние ще осъществим уговорката си да ги превърнем в публично богатство и да ги предоставим на света на обективна и рационална цена “, сподели на същата конференция Шън Бо, представител на Външно министерство. Той означи, че за Китай постоянно е било значимо имунизациите да са налични за разрастващите се страни и сега обмисля разнообразни способи за това, в това число като дарения и безвъзмездна помощ.
" Призоваваме интернационалната общественост да работи дружно за справедливото систематизиране на имунизациите по света и да се стремим да ги превърнем в публично богатство, което хората от всички страни ще могат да употребяват и да си разрешат ", добави Шън Бо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР