Китай санкционира двама американци в отговор на санкции на САЩ

...
Китай санкционира двама американци в отговор на санкции на САЩ
Коментари Харесай

Китай санкционира двама американци в отговор на санкции на САЩ

Китай глоби двама американци в отговор на наказания на Съединени американски щати против представители на китайските управляващи, съобщи през днешния ден китайското външно министерство, представено от Българска телеграфна агенция.

 

Пекин вкарва наказания против историка Майлс Ю и Тод Стайн, който е американски административен началник. Санкциите ще влязат в действие от през днешния ден, излиза наяве от заповед, подписана от китайския външен министър Ван И и оповестена през днешния ден от министерството отстрани в обществена мрежа.

 

В заповедта се споделя, че Китай вкарва глобите в отговор на наказания, въведени на 9 декември от Съединени американски щати против двама представители на китайските управляващи по отношение на въпроси, касаещи човешките права в Тибет.

 

Китайските управляващи замразяват всички китайски активи на Ю и Стайн и не разрешават на всички хора и организации в Китай да имат каквито и да било връзки с тях. На двамата мъже и на членовете на фамилиите им е наложена също по този начин възбрана да влизат на китайска територия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР