Китай призова за бдителност в петък, тъй като вълна от

...
Китай призова за бдителност в петък, тъй като вълна от
Коментари Харесай

СЗО казва, че не са открити нови патогени, тъй като в Китай се наблюдава скок на респираторните заболявания

Китай прикани за зоркост в петък, защото вълна от респираторни болести удари учебни заведения и лечебни заведения, а Световната здравна организация, която изиска от държавното управление данни за болестта, сподели, че не са открити необикновени или нови патогени.

Китай се бори със скока на респираторните болести, защото навлиза в първия си цялостен зимен сезон, откогато отстрани строгите ограничавания за COVID-19 през декември, като случаите измежду децата наподобяват изключително високи в северните региони като Пекин и провинция Ляонин, където лечебните заведения предизвестяват на дълго очакване.

Държавният съвет сподели, че грипът ще доближи своя връх тази зима и пролет, а инфекцията с Mycoplasma pneumoniae ще продължи да бъде висока в някои региони в бъдеще. Той също по този начин предизвести за риска от възобновяване на инфекциите с Коронавирус.

„ Всички обитаеми места би трябвало да засилят докладването на информация за инфекциозни болести, с цел да подсигуряват, че информацията се рапортува навреме и точн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР