Китай отвърна на разследването на ЕС за субсидиите в зелени

...
Китай отвърна на разследването на ЕС за субсидиите в зелени
Коментари Харесай

Китай отвърна на разследването на ЕС за субсидиите в зелени индустрии

Китай отвърна на следствието на Европейски Съюз за дотациите в зелени промишлености, обвинявайки Европейски Съюз в протекционизъм.

Китай упрекна Европейския съюз в протекционизъм и „ неразумно деформиране “ на определението за дотации в отговор на ново следствие на Европейски Съюз против китайските производители на вятърни турбини.

Китайски чиновник за търговски ограничения направи „ тържествени изказвания “ по въпроса на среща в Брюксел в сряда с Мартин Лукас, общоприет шеф на Европейски Съюз за комерсиална отбрана, сподели Министерството на търговията.

„ Безразсъдното деформиране на определението за дотации от европейската страна, както и неналичието на неприкритост и бистрота в процедурните стандарти по време на следствието, е протекционистичен акт, който вреди на лоялната конкуренция в името на лоялната конкуренция “, се споделя в изказването.

Разследването, стартирано от Европейския Съюзът във вторник е последният против китайски компании, разгласен през последните два месеца според нов регламе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР