Китай обяви санкции в неделя срещу пет американски компании, свързани

...
Китай обяви санкции в неделя срещу пет американски компании, свързани
Коментари Харесай

Китай санкционира 5 американски отбранителни компании заради продажбите на оръжия в Тайван

Китай разгласи наказания в неделя против пет американски компании, свързани с защитата, в отговор на продажбите на оръжия от Съединени американски щати на Тайван и глобите на Съединени американски щати против китайски компании и физически лица.

Санкциите ще замразят всякаква благосъстоятелност на фирмите в Китай и ще забранят на организации и лица в Китай да вършат бизнес с тях, се споделя в изказване на външното министерство, оповестено онлайн.

Не е ясно какво влияние, в случай че има такова, ще имат глобите върху фирмите, BAE Systems Land and Armaments, Alliant Techsystems Operations, AeroVironment, ViaSat и Data Link Solutions. Такива наказания постоянно са най-вече алегорични, защото американските реализатори на защитата нормално не продават на Китай.

Министерството на външните работи съобщи, че дейностите на Съединени американски щати са навредили на суверенитета и ползите на сигурността на Китай, подкопават мира и стабилността в Тайван Пролив и наруши правата и ползите на китайски компании и ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР