Китай каза на Международния съд (МС), че на палестинците не

...
Китай каза на Международния съд (МС), че на палестинците не
Коментари Харесай

Китай казва на Международния съд на правосъдието „не трябва да се отказва“ правосъдие на палестинците

Китай сподели на Международния съд (МС), че на палестинците „ не би трябвало да се отхвърля “ правораздаване по време на чуване по отношение на израелската окупация на палестинските територии.

„ Справедливостта беше дълго отлагана, само че тя не би трябвало да бъде отказвана “, сподели правният консултант на китайското външно министерство Ма Синмин пред съда в Хага в Холандия в четвъртък.

„ Изминаха петдесет и седем години, откогато Израел стартира своята окупация на ОПТ (Окупирани палестински територии). Незаконният темперамент на окупацията и суверенитетът върху окупираните територии остават непроменени “, сподели той.

Кореспондентът на Ал Джазира Степ Ваесен, репортаж от Хага, сподели, че Китай е употребявал времето си в Министерски съвет, с цел да се опълчи на аргумента на Съединените щати в сряда, че на Израел не би трябвало да бъде подредено абсолютно да се отдръпна от окупираните територии без гаранции за сигурност.

„ Съединени американски щати споделиха, че Организация на обединените нации и Министерски съвет би трябвало да стоят настрани от двустранния проблем сред Израел и Палестина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР