Китай е отворен за продължаването на търговските преговори със САЩ,

...
Китай е отворен за продължаването на търговските преговори със САЩ,
Коментари Харесай

Китай ще се бори в търговската война със САЩ до победен край

Китай е отворен за продължаването на комерсиалните договаряния със Съединени американски щати, само че в случай че възникне нужда, ще се бори до надвит край. Това се споделя в Бялата книга, в която е показана позицията на Поднебесната в комерсиалната война с Вашингтон. „ Китай няма да се огъне под натиска и ще устои пред всички провокации, които се появят на неговия път. Пекин остава отворен за договаряния, само че ще се бори до дъно, в случай че има нужда от това “, се акцентира в формалния документ, представен от РИА " Новости ".

В Бялата книга също по този начин се споделя, че Китай в никакъв случай няма да направи отстъпки в кардиналните въпроси по време на комерсиалните договаряния със Съединени американски щати. В нея се отбелязва, че Пекин и Вашингтон би трябвало да почитат определените курсове и пътища за развиване, а също по този начин „ фундаменталната система “. „ С приемането на едно съглашение не е допустимо да се решат всички съществуващи въпроси, би трябвало да се направи по този начин, че съглашението да удовлетворява потребностите и на двете страни “, означават създателите на Бялата книга. Последният кръг китайско-американски търговски договаряния завърши в средата на май без резултат на фона на следващото повишение на американските мита за китайските артикули. Съединени американски щати покачиха митата с 10% до 25% на китайския импорт на обща стойност към 200 милиарда $.

Американският президент Доналд Тръмп също по този начин подреди да се стартира развой на повишение на целия останал китайски импорт, което се прави оценка на към 300 милиарда $. В отговор Пекин от 1 юни увеличи митата за вноса на американски стойки за 60 милиарда $.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР