Китай е държавата, която трябва да положи повече усилия, за

...
Китай е държавата, която трябва да положи повече усилия, за
Коментари Харесай

Ключът за разрешаване на севернокорейската криза е в Китай

Китай е страната, която би трябвало да постави повече старания, с цел да накара Северна Корея да приключи ракетните тествания. Около това мнение се сплотиха президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и английският министър председател Тереза Мей по време на телефонен диалог, заяви организация Reuters.

Китайската дипломация е належащо да употребява „ всички средства за практикуване на влияние”, с което да подсигурява, че Северна Корея ще приключи опитите. Това е от извънредно значимо значение за гарантиране сигурността и сигурността на прилежащите страни в района.

Мей е декларирала пред Тръмп, че Обединеното Кралство ще продължи да работи със Съединени американски щати и своите задгранични сътрудници за оказване на стопански напън над Пхенян, посредством приемането на спомагателни ограничения, в това число наказания. Британският министър председател е дала обещание да разиска с водачите на Европейски Съюз ограниченията, които би могъл да одобри Съюзът, с които да окаже напън на севернокорейския режим. Последният съставлява опасност освен за своя район, само че и за международния мир и сигурността. „ Международната общественост би трябвало да изпрати ясно обръщение на Пхенян, че сходни безотговорни и провокативни дейности би трябвало да бъдат прекратени”, добави Мей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР