Китаристът на група Остава – Георги Георгиев, представи своя чисто

...
Китаристът на група Остава – Георги Георгиев, представи своя чисто
Коментари Харесай

Жоро от "Остава" за новата си песен: Това е емоционален шут, от който имаме нужда

Китаристът на група " Остава " – Георги Георгиев, показа своя чисто нов сингъл, основан със страничния му музикален план – Homeovox. Песента се споделя " Остани " и е пета подред за бандата.

„ Миксът на песента е юридически от българин, който от много години живее в Дъблин, и може би по тази причина има интернационално звучене. Автор на текста е Иван Ланджев, а видеото заснехме в Манчестър. Режисьор е София Добрева, която живее там. Много български банди в последно време употребяват изобретателния й разум и космополитния й взор върху нещата “ – показа Георги Георгиев в „ Тази събота и неделя “.

„ Надявам се този прочувствен шут, който си предизвикваме взаимно с младите групи, да има положителни последици. Трябва да се оказва помощ на младите. На нас в „ Остава “ също ни помогнаха първоначално. Особено публицистите Тома Спространов и починалият Румен Янев. Тома Спространов е като енциклопедия. Бяхме изцяло незнайни, когато той ни даде късмет да създадем акустичен концерт в радио Пловдив “ – заключи китаристът.

Целия диалог
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР