Китаец спечели ежегоден конкурс по ядене на люти чушки, след

...
Китаец спечели ежегоден конкурс по ядене на люти чушки, след
Коментари Харесай

Китаец изяде 50 люти чушлета за малко повече от минута

Китаец завоюва годишен конкурс по ястие на люти чушки , откакто погълна 50 чушлета за малко повече от минута, съобщи Франс прес.

 
Победителят в състезанието Тан Шуайхуей получи като премия 24-каратова златна монета. Конкурсът се състоя за втора поредна година в границите на фестивал на лютата чушка в атракционния парк в Нинсян в китайската провинция Хунан .

 Фестивалът на лютата чушка се организира в китайската провинция Хунан Фестивалът на лютата чушка се организира в китайската провинция ХунанБГНЕС
Под зоркия взор на лекари участниците трябваше да обхванат 50 люти чушлета за допустимо най-кратък период. Тан го реализира за 68 секунди. " Той изяде чушлетата с невероятна скорост ", увери чиновник в атракционния парк.
China chili fest gets off to scorching start
— الشارقة24 (@sharjah24) Всички участници трябваше да влязат в басейн, цялостен с вода, на чиято повърхнина имаше 3 тона червени чушлета . Те не бяха толкоз люти, колкото тези, които трябваше да бъдат погълнати от участниците. По този метод бе избегнат рискът от кожни възпаления.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР