Китаец оцеля след като прекара два дни на въздушен балон

...
Китаец оцеля след като прекара два дни на въздушен балон
Коментари Харесай

Китаец оцеля след като прекара два дни на въздушен балон и измина 320 километра 


Китаец оцеля откакто прекара два дни на въздушен балон и измина 320 километра. Балонът се е отвързал и е отлетял, до момента в който мъжът го е употребявал за събиране на кедрови ядки от дърво, съобщи Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция.

Мъжът, разпознат единствено като Ху, дружно с негов другар, са събирали кедрови ядки в неделя в горски парк в провинция Хейлунцзян, в Североизточен Китай. По някое време обаче балонът, който бил прикован към земята, се отвързал и отлетял. Приятелят на Ху съумял да скочи и да подаде сигнал в полицията.


Китайската национална телевизия заяви, че избавителен екип е съумял да се свърже с мъжа по мобилния му телефон на идната заран. Инструктиран бил какво да направи, с цел да може балонът да се приземи безвредно. Балонът се приземил в региона Фанчжън, покрай границата с Русия.

Ху е в положително здравословно положение, като се изключи болките му в кръста, породени най-вероятно от стоенето прав от самото начало, до момента в който е бил във въздуха. Той се намира в болница.




Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР