Кит Харингтън и Роуз Лесли, познати на света като Джон

...
Кит Харингтън и Роуз Лесли, познати на света като Джон
Коментари Харесай

Кит Харингтън и Роуз Лесли вдигнаха сватба

Кит Харингтън и Роуз Лесли, познати на света като Джон Сноу и Игрид от паметната поредност " Игра на тронове ", подписаха брак, пишат международните медии.

Двамата се врекоха един на различен в църквата Рейн в Абърдийншир, Шотландия.

Харингтън и Лесли се срещнаха на снимачната площадка на известния сериал през 2012 година Екранната им обич се придвижи незабелязано и в живота и предходната година те оповестиха публично своя годеж. 

Харингтън призна, че романтиката, заложена в сюжета на фимла и дивата красота на Исландия, където бяха снимани фрагментите сред двамата, са съдействали за събирането на дойката и в живота. " Страната е красива... Северните светлини са вълшебен... там се влюбих ", споделя искрено Харингтън пред L`Uomo Vogue.

Сред гостите на сватбената гала бяха някои от сътрудниците им и близки приятели Емилия Клар, Питър Динклидж, Софи Търнър, Мейзи Уилямс и други След църквата, тържеството ще се придвижи в замъка Уордхил, който е бил в фамилията на Лесли в продължение на 900 години, написа DailyMail.

Вижте сватбената картичка, с която влюбените канят своите посетители, която е наситена със символика, заета от кино лентата " Игра на тронове ".

Kit and Rose’s Order of Service #GoTWedding#GameOfThronespic.twitter.com/1clUFjaQmk

— The Night King (@WightsKing) 23 юни 2018 година

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР