Кислородът и хранителните вещества достигат до мозъка и органите чраз

...
Кислородът и хранителните вещества достигат до мозъка и органите чраз
Коментари Харесай

Няколко лесни трика, с които главоболието и високото кръвно изчезват и не се завръщат

Кислородът и питателните субстанции доближават до мозъка и органите чраз кръвоносните съдове. С напредването на възрастта обаче еластичността на съдовете понижава и те стартират да се стесняват и замърсяват. Това води до поява на звук в ушите, главоболие, проблеми с паметта и високо кръвно налягане. Предлагаме ви няколко лесни метода, с които да предотвратим тези признаци и заболяванията, които могат да ги последват, като атеросклероза, да вземем за пример. Първият от тях е като нарежем 5 ореха и ги смесим с 1 супена лъжица мед. Към тях прибавяме и щипка канела и джинджифил. След това ги оставяме в хладилника за един ден.

Консумацията се случва по три пъти дневно, половин час преди хранене. Вторият способ за филтриране на кръвоносните канали е като смесим 1/3 чаша свеж сок от лук с чаша мед.
Тази примес също се взима по три пъти дневно, половин час преди хранене, само че единствено по една чаена лъжичка. По този метод ще прочистим кръвоносните си съдове и ще се предпазим от настинки. Натуралният сок е друго нещо, с което можем да си помогнем сами, пък и е доста апетитен. За поставените ни цели, най-добре е да пием по половин чаша естествен сок от нар, заран и вечер, половин час преди ястие. Може да разнообразяваме сока от нар със сок от ябълка или моркови.

А ето и по какъв начин да разберете, че кръвното ви се е повишило
Високото кръвно налягане е изключително рисково, когато засегнатият не допуска съществуването му. Трудно е да се дефинират признаци на високо кръвно налягане, които да са общи за всички, а факт е, че те не се изпитват от две трети от хората с хипертензия. Единственият метод да се разпознае съществуването на високо кръвно налягане е посредством постоянно премерване. Това се постанова, изключително в случай че при съществуване на наранени от хипертензия в фамилията.
В случай, че артериалното налягане се увеличи внезапно, е допустимо да са налични признаци като:

главоболие,
умора и комплицираност,
болка в гърдите,
затруднено дишане,
сърдечна аритмия,
кръв в урината,
туптене в гърдите, шията, ушите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР