Кишварда изненадващо не успя да победи аутсайдера Вашаш в 21-ия

...
Кишварда изненадващо не успя да победи аутсайдера Вашаш в 21-ия
Коментари Харесай

Отборът на Карабельов не можа да бие последния в Унгария

Кишварда изненадващо не съумя да победи новобранеца Вашаш в 21-ия кръг на унгарската ОТП Банк Лига. Срещата приключи 2:2, като домакините от Будапеща изправниха в последната минута. Янис Карабельов игра цялостен мач за Кишварда. Неговият отбор е втори в класирането, с еднакъв брой точки с третия Кечкемет.

Вашаш излезе напред в 18-ата минута с гол на Патрик Хиди, само че в 31-ата Ясмин Мешанович изравни от дузпа. Автогол на Янош Хегедюш (75`) приближи Кишварда до трите точки, само че домакините не се предадоха. В самия завършек на постоянното време Филип Холендер пропусна дузпа, само че ветеранът Роберт Фецешин беше на точното място и се разписа за крайното 2:2.

МОЛ Фехервар позволи нова загуба и заплахата от изпадане наподобява все по-реална. Днес отборът отстъпи с 1:2 като посетител на Залаегерсег и заема 10-о място в класирането, а след него са единствено Хонвед и Вашаш. В друга среща от кръга Пакш изненадващо разгроми с 4:1 като посетител Академия Пушкаш и попречи на някогашния тим на Камен Хаджиев да се настани в топ 3.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР