Киселините са нещо много неприятно. Често пъти те се дължат

...
Киселините са нещо много неприятно. Често пъти те се дължат
Коментари Харесай

Яжте това, ако имате КИСЕЛИНИ

Киселините са нещо доста неприятно. Често пъти те се дължат на неприятен избор на хранителни артикули, разделно хранене, небалансирани диети, преяждане с мазни храни и доста други. Ефектът от време на време може да е мъчителен и по тази причина човек търси метод да се отърве от тях, колкото се може по-скоро.

Вместо да тичате към аптеката, с цел да си закупите медикаменти, ние ви предлагаме да пробвате с някои натурални средства.
Ето какво може да ви избави от киселините и да не се стига до лекарства: • Елда;
Малцина знаят, че елдата е натурално лекарство, способно да ни лиши от дискомфорта. Ако не желаете да страдате от киселини, съветът ни е всяка заран или най-малко няколко пъти в седмицата да похапвате гречка. Препоръчително е обаче елдата да се употребява чиста и да не я смесвате с никакви овкусители. В началото ще ви се коства безвкусна, само че доста скоро ще привикнете и няма да ви прави усещане.
• Сода, разтворена във вода;  7 безвредни и ефикасни метода, с които ще облекчите киселините в стомаха 7 безвредни и ефикасни метода, с които ще облекчите киселините в стомаха
Всеки се е сблъсквал със стомашни киселини, най-често породени от тип храна, която нервира стомаха. Болката в корема може да се аргументи...

Това си е обичаен лек в битката против киселините. Много хора прибягват до лъжичка сода, разтворена във вода. Факт е, че содата обезврежда неприятното чувство, само че тя е мощна съставна част и може да направи по този начин, че стомахът да не помни по какъв начин самичък да се оправя с киселините. Затова и ви съветваме колкото се може по-рядко да опирате до този трик или само в моментите, в които нищо друго не ви оказва помощ.

• Сурови ядки;
Освен вкусни и богати на потребни мазнини, суровите ядки могат да ви отърват от дискомфорта, обвързван с киселините. Изберете орехи, тиквени семки, бадеми или слънчогледови семки. Можете да ги счукате или да ги смелите благодарение на кафемелачка. Изяжте 1 ч.л. от тях и изчакайте да подействат. Някои хора настояват, че позитивното деяние на ядките е прекомерно малко, а други са извънредно удовлетворени. Опитайте, сигурно няма да си навредите.

Това са 3 – те храни, които могат да ви отърват от киселините и освен това относително бързо. Възползвайте се от тях при потребност, само че в това време се пробвайте да измененията питателните си привички и да се храните колкото се може по-здравословно и уравновесено, тъй че в бъдеще да нямате такива недоволства!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР