Кирьос за пореден път ще пропусне Ролан Гарос. Вторият за

...
Кирьос за пореден път ще пропусне Ролан Гарос. Вторият за
Коментари Харесай

Ник Кирьос се отказа от участие на Ролан Гарос

Кирьос за следващ път ще пропусне " Ролан Гарос ”. Вторият за годината шампионат от Големия шлем ще се организира от 28 май до 11 юни, само че френската аудитория няма да може да гледа миналогодишния финалист от “Уимбълдън ”, защото той продължава да се възвръща от интервенцията на лявото колян, която претърпя в края на януари.

Световният номер 26 в ранглистата не е играл на кортовете в Париж от 2017 година, когато беше отстранен във втория кръг.

В общо петте си участия от 2013 година той е стигал единствено два пъти до третия кръг на " Ролан Гарос " (2015 и 2016).

27-годишният австралиец имаше страхотна втора половина на 2022 година, откакто игра в първия си край от " Големия шлем " на “Уимбълдън ” през юли, а по-късно завоюва ATP 500 “Сити Оупън ” във Вашингтон през август и доближи до четвъртфиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати през септември.

През октомври обаче болката в коляното принуди Кирьос да се отдръпна от Откритото състезание на Япония, отхвърли се и от Откритото състезание на Австралия през януари, след което той реши да легне под скалпела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР