Кирьос Най-добрият австралийски тенисист в момента Ник Кирьос не възнамерява

...
Кирьос Най-добрият австралийски тенисист в момента Ник Кирьос не възнамерява
Коментари Харесай

Кирьос не иска да прави компромис с треньора, продължава сам

Кирьос

Най-добрият австралийски тенисист сега Ник Кирьос не има намерение да работи с непрекъснат персонален треньор и през новия сезон. 22-годишният Кирьос се готвеше под управлението на французина Себастиан Грожан за някои шампионати, само че към момента не е разкрил подобаващия претендент, с който да тренира за по-дълъг интервал.

" Нямам треньор и считам да продължа да работя по метода, по който през предходната година. През последните три сезона съвсем напълно се оправям самичък, а доближих до 13-ото място в международната класация. Ако наема някого, бих желал той да работи с мен със сърцето си, а освен за пари. Не диря огромно име, а човек, който ще пази ползите ми, и на който напълно мога да се доверя. Досега не съм срещнал никой, който да дава отговор на условията ми. Затова не мисля, че съм подготвен да работя с някого за непрекъснато ", разяснява 21-ият в класацията на АТР Кирьос.

Австралиецът имаше проблеми в контузия на бедрото, само че към този момент е изцяло възобновен и се готви интензивно за началото на сезона на родна земя през януари.

Кирьос започва новата акция на шампионата в Бризбън, на който Григор Димитров ще пази купата си от предишния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР