Кирстен Дънст и Джеси Племънс участват като двойка в Силата

...
Кирстен Дънст и Джеси Племънс участват като двойка в Силата
Коментари Харесай

Кирстен Дънст се омъжи за партньора си от „Силата на кучето“

Кирстен Дънст и Джеси Племънс вземат участие като двойка в " Силата на кучето ". Всъщност и двамата бяха номинирани за " Оскар " за присъединяване си във кино лентата. Дънст бе номинирана за най-хубава актриса в поддържаща роля, а Племънс - за най-хубав артист в поддържаща роля.

Сега стана ясно, че те са сключили брак след шест години връзка. Дънст и Племънс са си споделили „ да “ в Ямайка през миналия уикенд, оповестява „ Giant Freakin Robot “.

Кирстен Дънст и Джеси Племънс посрещнаха първото си дете през 2018 година След това към сина им Енис Хауърд Племънс се причисли брат на име Джеймс Робърт през септември 2021 година

Щастливото семейство явно процъфтява, а сватбата им сигурно е била планувана от дълго време, защото се знаеше, че двойката е сгодена преди пет години. Джеси е предложил брак на избраницата си година откакто се е срещнал с Дънст, само че графиците им евентуално не са разрешавали обособяване на време за женитба и меден месец, изключително при съществуването на две дребни деца. Сега наподобява, че нещата най-сетне са се подредили и двойката най-сетне е съумяла да замени своите клетви.

Кирстен Дънст не е толкоз дейна, колкото е сегашният ѝ брачен партньор. Освен в " Силата на кучето ", от 2017 година насам тя се е снимала единствено в още един филм. Актрисата е прекарала по-голямата част от последните 25 години пред камера. Вероятно е забавила много темпото, с цел да се погрижи за децата си и да си вземе заслужена отмора. Самият Джеси Племънс е много ангажиран, като се появи в четири разнообразни кино лентата, които бяха пуснати през 2021 година Филмите " Юда и черният избавител ", " Круиз в джунглата ", " Силата на кучето " и " Antlers " са филми, в които Племънс взе участие. Освен това му следва да се причисли към Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро в новия епос на Мартин Скорсезе " Убийците на цветна луна ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР