Кирстен Дънст е бременна с първата си рожба.35-годишната актриса е

...
Кирстен Дънст е бременна с първата си рожба.35-годишната актриса е
Коментари Харесай

Кирстен Дънст очаква първото си дете

Кирстен Дънст е бременна с първата си рожба.
35-годишната актриса е бременна от годеника си Джеси Племънс, с който са и екранни сътрудници в сериала “Фарго ”. Очаква се Дънст да се снабди с дете през идващите няколко месеца.

През юни, актрисата загатна, че към този момент е подготвена за деца и семейство. “Работя от 3-годишна възраст – време е да стана майка. Но не бях измежду дамите, които безусловно желаят да родят бебе, до момента в който на бял свят не се появи кръщелницата ми Лили – дъщерята на най-хубавата ми другарка Моли, ” показа Кирстен.

Мечтата й напълно скоро ще се сбъдне, защото Кирстен напролет ще стане госпожа Племънс. Дънст споделя, че сватбата ще е дребна и на нея ще участват единствено най-близките им другари и родственици.

Двойката се срещна на снимачната площадка на втория сезон на продукцията “Фарго ”. Двамата за първи път са видяни да се целуват през май 2016 година в Калифорния, едвам месец след раздялата на Дънст с Гарет Хедлънд, с който имаше 4-годишна връзка. Малко по-късно Кирстен и Джеси изненадаха всички, обявявайки годежа си. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР