Киро Петков – Руандиеца трепе дребния български бизнес така, както

...
Киро Петков – Руандиеца трепе дребния български бизнес така, както
Коментари Харесай

БГ Руандиеца трепе дребния бизнес като Пол Кагаме

Киро Петков – Руандиеца трепе дребния български бизнес по този начин, както и Пол Кагаме не е изтребил над половин милион руандийци, с цел да стане супермилиардер с нулева корупция поради… липса на различен олигарх в Руанда.

Нова фотоморга на Plovdiv-online, напълнена от нови безработни, затворили комерсиалните си обекти заради тотална некомпетентност на кабинета „ Петков “ какво да прави с инфлацията и цените на енергоносителите.

Вместо най-малко събаряне на 9% Данък добавена стойност за ток, газ, горива и храни, Петков и Василев, харвардски ученици, не престават да държат електрическия стол за българите включен.

Ето следващите хранителни и търговски обекти в супер центъра на Пловдив, изпържени от Просто Киро и анализатора му Асен Василев.

* Известният ресторант Пагона във Военния клуб, бивше ДНА, е затворил от няколко месеца, като съответно е оповестил аргументите за това към уважаемите си клиенти: „ Условията на страната са непостижими и невъзможни! “. Тук прецизираме – леталният излаз е по време на служебния кабинет „Радев“-2.

* Заведението за бързо хранене в европейски жанр тъкмо до Градската изложба на Главната. Както се вижда, по време на Короната са спазвали всички ограничения и са работели, само че Киро и Ачо го убиха около сметките за ток и газ. Смъртта настъпи по време на кабинета „Петков“, траял „Радев“-1 и „Радев“-2.

*„ Малкото кокосче “ не устоя на „ огромните сметки “ – заведението оферираше всевъзможни фрешове без провиотици на бул. Мария-Луиза допреди дни. Смъртта настъпи по време на кабинета „Петков“, траял „Радев“-1 и „Радев“-2.

*На 5 метра от него завърши активността си офис за направа на мебели. Смъртта настъпи по време на кабинета „Петков“, траял „Радев“-1 и „Радев“-2.

*Най-голямото туристическо бюро в суперцентъра – под „ Гранда “, също хлопна кепенци. Смъртта настъпи по време на кабинета „Петков“, траял „Радев“-1 и „Радев“-2.

Документираните ни до момента банкрутирали дребни бизнеси и то в центъра на Пловдив са над 60.

Пращайте Вашите фотоморги – те са единственото доказателство за продължението на смяната.

Вижте още 50-ита+ натрупа единствено в Пловдив в тага фотоморга!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР