Киро и компания буквално се молят на колене на Бойко

...
Киро и компания буквално се молят на колене на Бойко
Коментари Харесай

Костадинов: Киро и компания се молят на колене на Бойко да ги вземе в управлението

Киро и компания безусловно се молят на колене на Бойко и компания да ги вземат в ръководството. Няма такива долнопробни продажници.

Така разяснява събитията от предходната вечер водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в обществената мрежа.

" Все съм виждал оскърбление, само че като това угодничество на ППДБ сега до момента не бях виждал. Киро и компания безусловно се молят на колене на Бойко и компания да ги вземат в ръководството. Гади ми се от тези същества, и не мога да си показва какво изпитват сега горките гласоподаватели на тази порочна групировка ", съобщи Костадинов.

Той напомни, че тъкмо преди две години същите хора, които през днешния ден на колене пред Борисов, щяха да го вкарват в пандиза.

" Честно, скърбя излъганите и поругани гласоподаватели на ППДБ. Избраниците им щяха да изчегъртват ГЕРБ, щяха да вкарват Борисов в пандиза, щяха да унищожават корупцията, и най-после се гърчат пред Борисов, с цел да... ръководят корупцията дружно.

Няма такива жалки отрепки в действителност. Никога до момента не е имало такива долнопробни продажници, като представителите на ППДБ ", отсече Костадинов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР