- Киро, докъде стигна делото на Анита Мейзер? - До

...
- Киро, докъде стигна делото на Анита Мейзер? - До
Коментари Харесай

Киро Скалата: Доверих се на Мейзер, че са убили мъжа й, а тя обичала извратения секс

- Киро, до каква степен стигна делото на Анита Мейзер?

- До няколко седмици ще има последващо дело, защото Анита моли до съда да бъде пусната под гаранция. Тя лежи в пандиза към този момент година, присъда няма, тъй като присъдата, която бе призната в деяние, отпадна и би трябвало да си е у дома по принцип. Анита не е никой - нито е рецидивист, нито рисков нарушител, стрелец, престъпник, палач, мафиот... Паспортът й е взет, в случай че някой си мисли, че счита да избяга. Има си в страната система за надзор. Нали тук й са парцелите, тук й е животът, къде ще избяга и какво ще прави?! Иска да се стигне до истината просто. Стои си в клетката, само че нервите й не устоят там. Ходих да я видя на рождения й ден. Зле е и всеки ден е в паническо положение и в терзания. Не е в единична килия, с още една затворничка е. Не сме говорили в детайли, само че очевидно двете се схващат. Оплаква се само, че не е свободна. Там си има всичко, което си пожелае и което е позволено по закон - тя си го внася там, тъй че не ми е желала нищо да й нося. На нея й би трябвало внимание, тя обича да се суетят към нея, да я обичат и това я храни.

- В някои медии плъзна информация, че ти си бил неин съизвършител в убийството на мъжа й?

- Готино е, доста ме кефят такива клюки, тъй като това са кавги, мафиотски работи....Това не са елементарни неща. Кефя се, като пишат всевъзможни дивотии, аз нямам някаква известност – не съм политик, че да ме е боязън какво ще кажат хората за мен. Могат да приказват и да си пишат за мен каквото си желаят, тъй като аз съм си независима бройна единица... Не държа доклад на никого! Анита и Николай обичали перверзния секс

- Ти си бил първият човек, който е видял сцената, която се е разиграла в жилището на Анита, нали?

- Може би съм един от първите, тъй като когато се случи, тя пристигна у нас и ми сподели: „ Страшно е! Намерих мъжа ми погубен! “ Аз не можах да допускам и й споделих да викнем лекар да го види. Тя ми отговори: „ Не, в действителност е мъртъв “.....Не съм нито специалист, нито никой. Не знаех даже номера на полицията, че е 112, тъй като още пребивавам в социализма и смятах, че е 160. Никога не съм се обаждал на тези служби. Казах й първо да дойдат ченгетата, да видят материалните доказателства и не се качих без тях. Доверих й се, че е починал и изчаках да дойдат управляващите, които са профилирани в това. Веднага реагираха, пристигнаха двама униформени. Тогава се качихме с жена ми да забележим какво е ситуацията. Пък и служителите на реда споделиха да отидем с тях за очевидци. На пода лежеше индивидът, с тил към мен, с каишки на краката и с две каишки на врата. Ръцете му не бяха вързани, бяха свободни. Имаше една локва кръв, служителят на реда отиде напред с жена ми и те го видяха в лице. Аз не се приближих, не ми се занимава, любознание към гибел и грозни гледки нямам. Трябва да си вманиачен да те притегля такова нещо, изключително когато става дума за прочут човек.

- Щом ръцете на умрелия са били отвързани, не е ли могъл самичък да си помогне и да опита да се освободи от каишките?

- Сложно е самичък да се оправи човек, тези каишки са тънки и се впиват в тънката част на гърлото. В началото като я дръпнеш, очевидно не усещаш, само че каишката стопира кръвообращението незабавно и физически не е допустимо да се освободиш самичък. Трябва да вземеш нож и да внимаваш да не си срежеш гърлото. Трябва да се гледаш на огледало или човек да ти помогне. За мен това е полуда. Но след това незабавно разбрах от служителите на реда, че има сходни извращения, при които са умирали хора. Аз мислех в началото, че са утрепали индивида... И като ми сподели Анита, че е погубен, нямах причина да не й допускам. Изперкала работа, само че аз към този момент на малко неща се удивлявам. В България не знам такива работи да се случват. От Анита също не съм чувал за тези й желания, предполагал съм естественото сред двама души.

- Анита Мейзер си смени алибито на няколко пъти, меко казано това е много необичайно и подозрително?

- И тя се е чудила по какъв начин да се измъкне. Решила е, че ще я обвинят. Но съгласи се, че не е разумно да вземеш да утрепеш мъжа си у вас! Нещо може да се случи, без да е планувано. Още служителите на реда, като видяха там сцената, под ухо ми споделиха, че евентуално става дума за ексцентричен секс. Анита излезе и сподели, че е желал да прави демонстрации и да популяризира нещо. Мога да дам образци със международни културисти по какъв начин периодичен изперкват. Един от тях бе споделил: „ Аз съм безсмъртен», качва се в колата си, ускорява се и се забива в една стена и умира, естествено! Друг пък взема решение, че жена му му изневерява и утрепа и нея, и майка й. Трети пък още веднъж в сцена на ревнивост отряза главата на брачната половинка си... Друг изгори секретарката си и я постави в багажника на колата си.... Николай също беше културист. Има си всевъзможни хора. В дадена обстановка във всеки може да се отключи нещо.

- В какви връзки бяхте с Анита Мейзер?

- В съвършени. Като влезе в България се срещнах с нея, харесах я и напряко й споделих, че е за моето предаване. Има си цица, крайници, гъз... отвред! Тя идваше като атракция, сексбомба, като че ли беше извадена от някой сексуален магазин. Беше ексцентричен облик за времето си - хората напряко бяха екзалтирани и като се появиш с нея някъде, се повишаваше цялото въодушевление в спортната зала, на екрана. Аз съм заимствал това от Съединени американски щати, знаеш кеч фикс идея. За България това тогава беше доста друго и екзотично и аз я лансирах, тя се радваше, тъй като искаше да е известна. Идваше и се кефеше за нещо, даже не я интересува какъв брой пари ще вземе, тъй като си има. Но пък ние правихме хубав лайф стайл - идваш, пътуваш, с антураж....

- Твърди се, че мъжът на Мейзер е работил и за хора от подземния свят на Варна, преди да я срещне?

- Да, по този начин е. Занимавал се е с бокс, разказвал ми е някакви случки. Анита пък ми сподели, че с някакви хора възнамерявали да вършат удар... и може би там нещо се е случило. Под въздействието на тези й думи аз си строя някакви теории и й имам вяра. Но нито съм видял нещо, нито мога да настоявам. Защото другото, дори не можех да си го помисля. За пръв път в живота си разбрах, че имало сходни неща. Ти представяш ли си да дойда да ти сложа една каишка - до момента в който ти я поставям тук ще се изпотрепем, ти ще дереш, ще викаш...Една котка да хванеш - тя е 4 кила - ще те направи на маймуна, в случай че решиш да я вържеш. А той е боксьор, войник - какъв брой индивида би трябвало да го създадат това?! - Имаше версия, че може би е бил замаян? - И аз си мисля, че може би е замаян. Експертите би трябвало да потвърдят има или няма в тялото му някакво вещество. Аз съм гледал по малкия екран единствено такива филми. Но си има експерти, които единствено като те погледнат в очите и към този момент знаят всичко, което си използвал.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР