Кирил Равначки е новият изпълнителен директор на Булгартрансгаз ЕАД. Решението

...
Кирил Равначки е новият изпълнителен директор на Булгартрансгаз ЕАД. Решението
Коментари Харесай

Кирил Равначки е новият директор на Булгартрансгаз ЕАД

Кирил Равначки е новият изпълнителен шеф на " Булгартрансгаз " ЕАД. Решението е на Управителния съвет и е утвърдено от Надзорния съвет на сдружението на 9 април.

Промяната се наложи, откакто досегашният началник на сдружението Владимир Малинов стана длъжностен министър на енергетиката в кабинета на Димитър Главчев.

В интервала от 2019 година до началото на 2023 г. Равначки е изпълнителен шеф на " Газов Хъб Балкан " ЕАД. До декември 2023 година той е член на общото заседание на Европейската Асоциация на енергийните тържища в Европа. Представител е на България в управителния координационен съвет на общата платформа за покупка на природен газ, основана в края на 2022 година от Европейската комисия. От февруари 2023 година Кирил Равначки е член на Управителния съвет на " Булгартрансгаз " ЕАД. От 2012 до 2018 година работи в газопреносния оператор като експерт в отдел " Финанси ", както и като шеф на ръководство " Анализи и интернационална активност ". Завършил е специалности " Икономика " и " Бизнес администрация " в Американския университет в България.

Документите за регистриране на променените условия в сдружението са подадени в Търговския указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенция по вписванията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР