Кирил Петков в “Здравей България заяви, че БСП не искат

...
Кирил Петков в “Здравей България заяви, че БСП не искат
Коментари Харесай

Кремълски голубчици и кремълски ястреби

Кирил Петков в “Здравей България ” съобщи, че Българска социалистическа партия не желаят да сменят геополитическата позиция на България.

Ами да, те и техният Президент, който беше подсилен и от Политическа партия, нямат желание да сменят позицията на Страната ни – те желаят тя да продължи да бъде Троянския кон на Москва в Европейски Съюз и НАТО.

А опитът му да неглижира тази тяхна роля, като размахва като опасност потребните идиоти от “Възраждане ” е евтина операция.

Точно това е ролята на кресльовците с под 5% електорална поддръжка – на техния декор ръководещата кремълска резидентура да наподобява по-приемлива.

Освен това е задължен да знае, че съгласно Конституцията и Закона референдум за участието ни в Европейски Съюз и НАТО не може да се организира, с цел да не прави реклама на пошлата популистка акция на копейкиновците.

От изявлението му е видно и това, че Политическа партия ще играят ролята на положителните ченгета във връзка с Радев, а за Демократична България ще оставят ролята на неприятните ченгета, а по-късно дружно с Българска социалистическа партия ще вършат коалиция.

Демократична България и Политическа партия, изслушайте това изявление деликатно! На фона на вашия кремълски голубчик Радев, съдружният ви приятел Гечев е напряко кремълски ястреб!

https://bnt.bg/news/rumen-gechev-bsp-izbiratelyat-tryabva-da-vnimava-za-kogo-glasuva-i-kak-glasuva-tay-kato-podrezhdaneto-v-parlamenta-zavisi-ot-v325899-308908news.html?fbclid=IwAR0pC-ANSDZt-s4DbGGVmEqBrRIXBvPKDWRWpIRcakba7j09BwV_sUDMuQc

Иван Сотиров, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР