Кирил Петков стреснал Бойко Борисов като строшил бутилка заради… Лена

...
Кирил Петков стреснал Бойко Борисов като строшил бутилка заради… Лена
Коментари Харесай

Петков стреснал Борисов като строшил бутилка заради… Лена Бориславова?

Кирил Петков стреснал Бойко Борисов като строшил бутилка заради… Лена Бориславова? Преди дни водачът на ГЕРБ разкри, че не желае да приказва с водачите на другите партии, защото той е един, те са доста и го „ навикват “.

И освен това, ами той персонално видял по какъв начин Кирил Петков чупи бутилка пред него

На 27.06.2023 Петко се върна от странствуване на Лефкада, където кара кайт. Той мина границата с на България с Гърция, пътувайки с автомобил на НСО. Спря да зареди гориво на първата бензиностанция „ Лукойл “ и по-късно се насочи към София. Само няколко часа по-късно се е състояла въпросната среща с Борисов.

 Петков стреснал Снимка: BIG5

Оказва се, че Кирил Петков е строшил бутилка в Народно събрание поради Лена Бориславова. Това излиза наяве ден откакто Бойко Борисов съобщи, че не желае да се среща с Петков точно затова, разкрива Tribune.

Свидетели на изблика станали всички водачи в обединението ПП/ДБ. Сред тях са и Христо Иванов, Атанас Атанасов и Асен Василев.

„ Не желая такава (лидерска) среща, тъй като те се държат невъзпитано. И в случай че вие присъствате на среща, в която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, вие ще желаете ли такава среща? Как да вършим срещи с тях? “.

Разбира се, публицистите, хвърлени леко в ужас, незабавно започнаха да питат Борисов истина ли са думите му и по кое време се е случило това.

Свидетели били и сътрудници на Борисов от ГЕРБ, измежду които и Десислава Атанасова. Към оня миг тя бе  ръководител на ПГ на ГЕРБ.

Как се е стигнало до тук?

След 25 юни 2023 трябваше да текат лидерските диалози сред ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на съглашение, което да изглади несъгласията сред подкрепящите държавното управление партии. Ала Петков не бе в страната и всички чакаха да се върне. Жена му Линда бе тази, която издаде къде е съпредседателя на Политическа партия. Тя показа фотоси от фамилна отмора на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата наоколо за каране на обичания на Петков кайт-сърф.

В София от името на Петков се появява Лена Бориславова, диалог обаче не стартира. Затова той се прибира на пожар в Гърция, а и е гневен. Борисов го посреща с въпрос за какво и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова. Която до ден-днешен няма публична позиция в партията.

Петков побеснява и чупи стъклена бутилка пред водача на ГЕРБ. Останалите водачи гледат уплашени, а Асен Василев афишира, че незабавно би трябвало да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.

Източник: Mediamall/Tribune
Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР