Кирил Петков си е позволил днес да коментира решение на

...
Кирил Петков си е позволил днес да коментира решение на
Коментари Харесай

Румен Петков в ПОГЛЕД ИНФО: Най-голямото престъпление на Кирил Петков, Асен Василев и компания е, че изпраха Борисов

„ Кирил Петков си е разрешил през днешния ден да разяснява решение на Върховния административен съд, който възвърне активността по товарене и разтоварване на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево.

Решението, което не му харесва, било мотив за правосъдна промяна. Аз ще помоля министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и министъра на правораздаването да излязат с коментар на изказванието на премиера Петков. Защото той агресира, притиска и мачка Върховен административен съд, нещо, което никой негов предходник не си е позволявал… “

„ …От компанията „ Евролаб “ не ги познавам. Но те ще ни съдят и безумието на Кирил Петков ще го платим всички ние. Един от зам.-министрите на земеделието излезе преди близо година и сподели, че са му предложили рушвет от 500 000 лв.. Година по-късно нямаме задържан предлагащия рушвет. Какво значи това? Два са отговорите. Единият, че Бойко Рашков е взел подкупа, с цел да скрие този, който го е дал, а вторият е, че зам.-министърът лъже. Сигурен съм, че Рашков не е взел рушвета. Значи младежът лъже. “ Това сподели в предаване на Поглед ТВ пред Валентин Кардамски, водачът на АБВ Румен Петков.

„ Най-голямото закононарушение на Кирил Петков, Асен Василев и компания е, че изпраха Бойко Борисов. Те го направиха необходим и нужен. Когато човек живее, с цел да лъже, казусът е огромен. Ако систематизираме изявите му, би трябвало да кажем, че излиза пред Националното радио и афишира – Спрях 800 заема по 50 милиона лв. от ББР. Не знам дали този човек има визия защо число става дума. Равнява се на бюджета на България. Изключено е банката да има толкоз пари “, безапелационен беше водачът на АБВ. Той напомни и поръчките на премиера да строи цех за коли в Ловеч, като не е направена още първа копка, а на мястото има единствено треволяци.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР