Кирил Петков ще води листата на коалиция Продължаваме промяната в

...
Кирил Петков ще води листата на коалиция Продължаваме промяната в
Коментари Харесай

Ето къде ще са водачи на листи Кирил Петков и Асен Василев

Кирил Петков ще води листата на коалиция " Продължаваме промяната " в Пловдив, а Асен Василев в Хасково.

Това стана ясно през днешния ден по време на визитата им в Пловдив, където продължава събирането на подписи в поддръжка на регистрацията им за присъединяване в идните избори, съобщи Българска национална телевизия.

" Продължаваме промяната " ще подпише предизборно съглашение, което се надява да прерасне в ръководеща коалиция. " Абсолютно ясно ни е, че идващото ръководство би трябвало да е съдружно. Първите хора, с които бихме създали това съдружно съглашение, са тъкмо " Демократична България " (ДБ) и " Изправи се БГ! Ние идваме! " (ИБГНИ), сподели Петков.

Формацията му е отворена за договаряния и с останалите партии, стига да изповядват общи хрумвания и правила, добави той. " В момента си редим листите в страната, доста хора се показват от наше име и даже събират пари от разнообразни бизнеси от наше име ", сподели още Кирил Петков.

" Надявам се диалозите с Демократична България и ИБГНИ да стартират идната седмица и да подпишем съглашение за работа в Народното събрание и какви правила би трябвало да следва едно бъдещо държавно управление, което сигурно ще е съдружно. Думите на ген. Атанасов, че претендентът за президент на Демократична България би трябвало да е противовес на Радев няма да ни повлияят. Ние споделяме концепцията, че всички хора имат право да гласоподават за своите хрумвания. Ние ясно декларирахме, че нашият президент е Румен Радев ", добави от своя страна Асен Василев в предаването " Още от деня " по националната телевизия.

" Ние ще водим диалози с всички, които споделят концепциите ни за ръководство за България - отвод от корупционни практики, прекъсване на течовете в страната и вярно харчене на държавните средства. Готови сме да беседваме с всеки, който споделя тези хрумвания ", безапелационен бе Василев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР