Кирил Петков ще води листата на коалиция Продължаваме промяната в

...
Кирил Петков ще води листата на коалиция Продължаваме промяната в
Коментари Харесай

Кирил Петков ще води листата на коалиция Продължаваме промяната в Пловдив, Асен Василев - в Хасково

Кирил Петков ще води листата на коалиция " Продължаваме промяната " в Пловдив, а Асен Василев в Хасково. Това стана ясно през днешния ден по време на визитата им в Пловдив, където продължава събирането на подписи в поддръжка на регистрацията им за присъединяване в идните избори.

" За мен Пловдив е един доста прекрасен град и както споделяше баба ми " Не е значимо от къде си, а от кое място си родом, а аз съм родом от Пловдив ", изясни Петков.

" Продължаваме промяната " ще подпише предизборно съглашение, което се надява да прерасне в ръководеща коалиция. " Повече от ясно е, че идващото ръководство би трябвало да е съдружно, с цел да успее. Петков посочи, че първите, с които ще се коалират, откакто седнат на диалози, са " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Той добави, че групировката му е отворена за договаряния и с останалите партии, стига да изповядват общи хрумвания и правила.

Знаем, че идващото ръководство ще е съдружно. В момента си редим листите в страната, доста хора се показват от наше име, даже събират пари от разнообразни бизнеси от наше име, акцентира Кирил Петков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР