Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от

...
Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от
Коментари Харесай

Йорданов: Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от нашите депутати

" Кирил Петков се счупи да написа SMS-и на един от нашите депутати ". Това съобщи Тошко Йорданов пред публицисти в Народно събрание. По думите му това се случвало по време на дебата за отстраняването на Минчев. 

" Петков и негови хора не престават да тормозят наши депутати да изоставен групата ", сподели още Йорданов. 

" Тормозят депутати, плашат ги, вървят като мутри, сядат до наши депутати, пуфтят им, питат ги какво вършат там, гонят ги ", съобщи Йорданов.

" Радостин Василев – чухте записа, в който споделя: " Ще дойдат едни хора, да ти попълнят молбата за овакантяване ". Ако Радостин Василев няма сделка да остане министър, той просто щеше да влезе в Народното събрание и Христина да излезе. За да я кара да се разкара, просто желае да вкара някой различен от листата на нейно място ", съобщи Йорданов.  

" Ако имаше естествен политически развой, в случай че тези от Политическа партия бяха мъже, щяха да влязат, да си подадат оставките и да стартира нов кръг на договаряния. Не беше изключено четирите партии още веднъж да създадем държавно управление ", разяснява Йорданов.  

Припомняме, че ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ излезе довечера при протестиращите и беше посрещнат с освиркване и напрежение.

" Не знам защо стачкуват хората. Ние по този начин или другояче сме подали оставка от обединението. Има страсти, евентуално желаят тази коалиция да продължи. Аз мисля пък, че е нездравословно. Това, което се случи извън, ще разочарова едни и активизира други ", каза Тодоров, съобщи Нова телевизия.

" Мисля, че е нездравословно ръководството на Кирил Петков да продължи. Имам взор от вътрешната страна ", добави той.

Емоциите са разнообразни - едни може да кажат отлично, едни, че е пошло, счита Йорданов.

Той съобщи, че коалиция на Има Такъв Народ с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР