Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от

...
Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков се счупи да пише SMS-и на наш депутат

" Кирил Петков се счупи да написа SMS-и на един от нашите депутати по време на дебатите за оставката на Никола Минчев. Това съобщи Тошко Йорданов пред публицисти в Народно събрание.

" П етков и негови хора не престават да тормозят наши депутати да изоставен групата ", сподели още Йорданов. Кой е депутатът, обект на ухажване " от страна на ръководещите Йорданов отхвърли да уточни, като отпрати публицистите да питат самият Кирил Петков.

Макар и не непосредствено, само че д епутатът от Има Такъв Народ призна, че точно поради това се бърза гласуването на бюджета да мине през пленарна зала с изключителни съвещания, с цел да пристигна ред на гласуването на вота на съмнение. Иначе Тошко Йорданов съобщи, че това е естествена процедура, като и различен път е имало изключителни съвещания.
 ГЕРБ упорстват вота на съмнение да се разисква в неделя Обновена
ГЕРБ упорстват вота на съмнение да се разисква в неделя

Още на следващия ден можело да се пристъпи към избор на нов ръководител

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ излезе довечера при протестиращите и беше посрещнат с освиркване и позамерян с бутилки.

" Не знам защо стачкуват хората. Ние по този начин или другояче сме подали оставка от обединението. Има страсти, евентуално желаят тази коалиция да продължи. Аз мисля пък, че е нездравословно. Това, което се случи извън, ще разочарова едни и активизира други ", сподели Йорданов.

Видяхме ги какъв брой умнокрасив е този митинг , разяснява по-късно Тошко Йорданов.
 125 депутатски гласа отстраниха Никола Минчев
125 депутатски гласа отстраниха Никола Минчев

113 депутати гласоподаваха срещу решението

Със същите думи за умните и красивите разяснява и митинга водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ , като още веднъж упрекна ръководещите, че са мафия под управлението на олигарси.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР