Кирил Петков се държи като невменяем, снощи го гледах. Другият

...
Кирил Петков се държи като невменяем, снощи го гледах. Другият
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков се държи като невменяем

„ Кирил Петков се държи като неуравновесен, нощес го гледах. Другият Асен Василев, като се заговорихме за заявления, той е оповестил, че има 75 000 лв.. Кой естествен човек има вяра? “, това разяснява водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

„ Кирил Петков, с който съм разговарял доста пъти, е измамник, който си има вяра. Той сподели, че аз съм му се обадил по телефона и съм му споделил: „ да ми запазиш моя милиард “, или нещо такова. Асен Василев пък е измамник, който те гледа в очите и те лъже, само че очевидно знае, че лъже. Докато Кирил Петков, до момента в който изрича лъжата, след секунди към този момент има вяра, че това е истина “, уточни още той в живо предаване във връзка вчерашния избирателен спор по БТВ.

„ Властта на е непременно. Моралът е, само че тези го изкривиха “, добави още той.

Трифонов насочи рецензии към водачите на Българска социалистическа партия и „ Демократична България “- Корнелия Нинова и Христо Иванов и акцентира, че той има работа, в случай че не е в политиката и риторично попита „ а те? “

„ Хората си имат терзания, аз нямам “, зави още той.

Лидерът на Има Такъв Народ разкри и по какъв начин се е стигнало до избирането на ръководител на 47-ото национално заседание.

„ Обади ми се Кирил Петков и ме попита дали желая Нинова да стане ръководител и аз споделих „ НЕ “, разясни Трифонов и добави още, че след диалога с Петков е последвало и позвъняване от Корнелия Нинова. По думите му тя е желала да знае за какво той не е желал тя да стане ръководител.

„ Разкривам част от задкулисието “, сподели Трифонов и добави, че след отхвърли му е препоръчан Минчев.

„ Ако не бях споделил „ ДА “ за Минчев, той щеше да си остане просто един от тяхното Политическа партия “, изясни Трифонов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР