Кирил Петков реши да посети наводнените райони в Карловско седмица

...
Кирил Петков реши да посети наводнените райони в Карловско седмица
Коментари Харесай

Петков се сблъска с "народната любов" в наводнените села

Кирил Петков реши да посети наводнените региони в Карловско седмица след наводненията. След танците по площадите, през вчерашния ден някогашният министър председател отиде, с цел да види какво е ситуацията, а " не го чете от досиетата ". 
 
Петков увери, че не си правел и пиар, не желал да го снимат, само че драговолно пиарите на Политическа партия го хващаха от всеки ъгъл, по какъв начин се труди с пропагандна тениска.
 
Всъщност Петков се сблъска с " националната обич " в наводнените села и чу от първо лице мнението на хората за него и ръководството му. Повечето споделиха, че са му се доверили, само че бързо са разбрали, че са излъгани.
 
На въпрос какво се случи с намаляването на администрацията и по кое време ще дойдат бленуваните танкери с природен газ, Петков реши, че бедстващите се заяждат с него и помоли да не бъде сниман. Било ден за обединяване. 
 
Хората обясниха на някогашния министър председател, че те от заран до вечер са обединени с лопати в помощ на потърпевшите.
 
Разхождайки и оглеждайки се из наводнените къщи, Петков беше компактно защитаван от гард на НСО, а до тях тичаше фотограф, който да снима подвизите на някогашния министър председател на " смяната ".
 

 
Източник: Tribune
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР