Кирил Петков прие прие поста на министър-председател от Стефан Янев

...
Кирил Петков прие прие поста на министър-председател от Стефан Янев
Коментари Харесай

Новият премиер: Днес ние продължаваме промяната, която започнахме преди 7 месеца |

Кирил Петков одобри прие поста на министър-председател от Стефан Янев на гала в Министерския съвет, на която участваха министрите от служебния кабинет, както и новоизбраните министри в постоянното държавно управление.

Много се веселя, че през днешния ден ние продължаваме смяната, която започнахме преди 7 месеца. С доста от Вас работихме един до друг, с доста от Вас имахме тежки задания, с които успяхме да създадем първи огромни стъпки в метода към една нова България, една България, където бистрота, нулева приемливост към корупцията и смяна в остарелия модел започнаха. Колегите, които преди малко бяха определени за нови министри – аз го споделих и по-рано – аз съм пръв сред равни. Дотук бяха обещанията, оттук насетне стартират дейностите, тъй че да се захващаме за работа, каза Кирил Петков.

В миг на тестване, в миг на безсънни нощи и доста старания за състава, който е пред Вас, с който, уповавам се, направихме България друга - едно изискване, една добра база за бъдещи промени. Това, в което имам вяра – че наследството, което оставяме след тези 7 месеца, е точно в основата на веруюто, на кредото на партията, която е мандатоносител – смяната. България се нуждае от смяна, българските жители чакат смяна. Българските жители чакат в България да има правдивост, да има сигурност и те да живеят в една благоденстваща, естествена страна, заяви Стефан Янев.

Всички тези провокации са извънредно ангажиращи за всички нас от състава на новогласувания кабинет, към който се числя и аз. В този смисъл позволете ми да благодаря на първо време на сътрудниците министри от служебния кабинет за добре свършената работа, за връщането на вярата в българските жители, за светлината в техните очи. А на сътрудниците от новия кабинет да пожелая доста триумфи и безстрашие! Защото българските жители чакат смяна, сподели още Янев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР