Кирил Петков представи днес в Конституционния съд /КС/ документа, удостоверяващ,

...
Кирил Петков представи днес в Конституционния съд /КС/ документа, удостоверяващ,
Коментари Харесай

Кирил Петков представи в КС документа, удостоверяващ, че не е канадски гражданин

Кирил Петков показа през днешния ден в Конституционния съд /КС/ документа, удостоверяващ, че не е канадски жител, оповестиха от пресслужбата на " Продължаваме промяната ".

Също по този начин Кирил Петков е изискал да упражни правото си на обективен правосъден развой и да бъде свикан да изложи причините си в намерено съвещание пред Конституционния съд. Отправено е било искане и за събиране на спомагателни доказателства и чуване на интернационален специалист по въпроса за установяване на момента на освобождение от поданство, според разпоредбите на интернационалното обществено право, осведомят от групировката.

Административният акт, получен по пощата при започване на месец октомври, показва датата 20 август 2021 година и удостоверява, че към тази дата канадските управляващи не смятат Кирил Петков за жител на Канада, се показва в известието.

От групировката означават, че още на 21 април 2021 година Кирил Петков е подал заявление за отвод от поданство и е върнал своя канадски паспорт, с което е направил всички дейности, зависещи от него за освобождение от канадско поданство. Както неведнъж е заявявал, съгласно него точно датата на волеизявлението за отвод от поданство, а не моментът на връчване на административния акт, следва да се зачита от българската суверенна страна, се споделя в известието.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР