Кирил Петков поздрави Министерството на вътрешните работи, че е на

...
Кирил Петков поздрави Министерството на вътрешните работи, че е на
Коментари Харесай

Премиерът: Не ни е страх от хората на подземния свят

Кирил Петков поздрави Министерството на вътрешните работи, че е на страната на народа. В момента министър председателят регистрира, че се намираме във времена на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на закона, на народа или от тази на статуквото, корупцията и на недосегаемите.

„ Това, което се убедих в последната година, е че Министерство на вътрешните работи е институция, която избра и е част от институциите в България, които са от страната на закона и народа”, сподели министър председателят по време на годишния доклад на силовото ведомство.

Петков поздрави Министерство на вътрешните работи, че в страната ни е имало почтени избори. „ Ако това не се беше случило, в случай че имахме пазаруване на гласове, в случай че можеха локалните дерибеи да не престават да управляват огромна част от гласовете на българския народ, всички ние може би нямаше да сме тук днес”, регистрира той.

По думите му „ даже опозицията не може да каже нищо по този повод”. „ Факт е, че в българския парламент сега партиите са позиционирани по този начин, както българският народ ги е избрал”, безапелационен е Петков.

Министър-председателят поздрави Министерство на вътрешните работи и Бойко Рашков за това, че „ законността се връща в България”. „ Няма я концепцията за недосегаемите. Никой не е над закона. Вече няма наши, няма ваши. Има закон, който би трябвало да се спазва”, добави той.

Петков изясни, че държавното управление не се опасява. „ Не ни е боязън нито от хората на подземния свят, които имаха огромни връзки с предходната власт, нито от хората, които са били част от корупционния модел на предходната власт”, добави той.

Петков регистрира, че прокуратурата в България не работи. И добави: „ Факт е, че Гешев за мен е безусловно злепоставен, даже на равнище ЕС”, сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР