Кирил Петков: “Политици от ПП и ДБ са записвани в

...
Кирил Петков: “Политици от ПП и ДБ са записвани в
Коментари Харесай

Красен Кралев: За ДБ и за „Промяната“ Руди Гела беше cool

Кирил Петков: “Политици от Политическа партия и Демократична България са записвани в нашите централи. За това е употребен прочувствено неустойчив политик-Радостин Василев! “
Радостин Василев: “Те знаят, че аз съм категорично вманиачен! ”

За Демократична България и за „ Промяната “ Руди Гела беше cool, когато записваше нерегламентирано Таня Дончева и всеки различен, влизащ в Министерство на младежта и спорта. Когато Руди Гела ръсеше клюки за „ един някогашен състезателен министър “ и зовеше за разпра с Бойко Борисов отново беше cool. Когато Гела съобщи Слави Трифонов беше super cool.

В Прокуратурата има няколко досъдебни производства против Руди Гела. Мога да опиша в детайли и аргументирано на Кирил Петков за всичките обири и вреди, които този човек нанесе на спорта през 7-те месеца ръководство на кабинета “Петков ”. Тогава персонално той защитаваше Радостин Василев.

От две години дублирам, че този човек не би трябвало да се допира до никаква форма на управление-нито социална, нито частна! Защото е “безпрекословно вманиачен ” и рисков.

Въпреки това в този момент Кирил Петков получава моята поддръжка против Радостин Василев, тъй като да записваш някого без неговото познание е подло и гнусно. И е нелегално! Защото на гелосаните измамници и крадци в политиката би трябвало да се постави край.

Защото предателите би трябвало да бъдат презрени низвергнати от всички!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР